yRishta Likhenge Hum Naya - 38. ep. - Počinje vjeridba Ratana i Diye, ali i

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 38. ep. – Počinje vjeridba Ratana i Diye, ali i planovi neprijatelja!

By  | 

CT spava na svojoj strani kreveta. Bhuvan joj govori da uradi nešto inače neće imati gdje spavati. CT mu govori da je pusti da spava, neka se i on naspava.
Diya govori Ratanu da će sutra sva drama biti gotova, a onda on može naći djevojku za sebe koja će ga voljeti.
Priya i muž planiraju Diyinu smrt.
Ratan dolazi obučen kao komando (vojnik). Diya govori da zauzmu poziciju. Misli se kako ih je bilo 7, ko je onda 8.? Trči za njim. Crvena zavjesa padne na njih. Diya shvata da je Ratan. Ratan veli da je mislio da joj pomogne, pohvali je što ga je uhvatila. Daje joj ružu, srećan je što ima prijatelja poput nje, njegov anđeo zaštitnik. Diya se nasmije i prihvati ružu. Naslovna numera prati ovaj trenutak.
Završene su sve pripreme za vjeridbu. Bhuvan i Mohak se raspravljaju oko nekog posla, Ratan veli da će to uraditi neko treći, neka se oni pomole da vjeridba prođe fino. Diya se sprema za vjeridbu, “Balam Ji” svira u pozadini. Ratan dolazi i signalizira joj da lijepo izgleda. Potom je i pohvali, da je ne urekne niko. Diya se zahvali, ali ima problem. Haljina joj je jako teška, kako će ga zaštititi? Ratan veli da inače zbog svog posla ne liči na ženu, ali danas izgleda kao princeza. Traži joj da obeća da će se čuvati i vratiti u jednom komadu. Diya obeća.
CT dolazi i pohvali Diyu, štiti je od uroka. Veli da će zbog Ratana poboljšati njihov odnos. Zatim kaže Rstanu da obuče odjeću svog oca i poseban parfem. Diya govori da ne može to da koristi dok ona ne provjeri. Neprijatelj može to da iskoristi. CT se složi i misli u sebi kako će danas izvesti maestralan plan, Ratan će biti napadnut, a Diya kriva.
Diya i Ratan izlaze. Ona se saplete, Yash jr zadrži. Govori da se danas njegova dva najbolja prijatelja zaručuju, on stoji uz nju. Čestita Ratanu. Diya veli da je sreća što su njena dva prijatelja sa njom. CT im radi arti. Ratan ode na binu i pruži ruku Diyi.
Najava: Diya uhvati Priyu kako ubrizgava u kokos zapaljivu tečnost. Priya je šokirana.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno