Rishta Likhenge Hum Naya - 39. ep. - CT kuje veliki plan protiv Diye!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 39. ep. – CT kuje veliki plan protiv Diye!

By  | 

CT i Nitya plešu sa plesačima dok Ratan i Diya sjede. Sakshi im se pridružuje. Diya isto pleše, pita se ko će je napasti danas. Priya se povuče sa strane i krene ubrizgati otrov u kokos. Sakshi dođe i zovne je. Priya im se pridruži u plesu na kratko, a onda opet krene. Ovaj put Yash dođe. Ona veli da je žena pa joj on ode po piće. Priya opet ubrizga injekciju kada je Diya upita šta radi. Priya je napeta. Yash donosi vodu i Priya je popije i sakrije špric. CT objašnjava Ratanu običaje. Diya mu naprska parfem. On je upita šta će biti ako ne uhvate napadača. Diya veli da je vjeri onda. Ratan veli da ona ima 30 godina, ako njegove drugarice saznaju, smijaće mu se.
Po običaju, on mora sjesti na konja. Yash kaže Diyi da je prelijepa, uhvati je za ruku i ubaci joj poruku u ruku. Ona pročita o tečnoj bombi. Yash upozori Ratana da bude oprezan. Diya misli kako je tečni eksploziv sigurno u kokosu. Isha joj dodaje kokos, a ona ga razbije.
Priya kaže Sakshi da doda kokos. Ali Sakshi doda ispravan. Priya doda onaj kokos Diyi i misli kako će umrijeti. Diya je upita da lomi sa njom. Priya je napeta. Polomi kokos, ali ništa se ne desi. CT se prisjeća kako je ona zamijenila kokos sa eksplozivom, i stavila kokos sa vodom. Misli kako će Diya postati ubica, a ne Priya. Nema potrebe za tim smicalicama u njenom krupnom planu.
Najava: Konj zbaci Ratana sa sebe i iznenada parfem koji je u stvari tečni eksploziv se zapali. Ratan doziva pomoć.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno