Rishta Likhenge Hum Naya - 40. ep. - Plan od CT je uspješan!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 40. ep. – Plan od CT je uspješan, Ratan sumnja u Diyu!

By  | 

Ratan je na konju. CT signalizira slugi i on zapali vatromet ispred konja koji se uplaši i zbaci Ratana. Ratanove grudi se zapale zbog parfema koji mu je Diya naprskala. Ratan doziva pomoc. CT skine svoj šal i prekrije ga. Zagrli ga. Kasnije, Diya pita Ratana zašto bi njega neko napao. Ratan veli da Yash istražuje. Yash dolazi i govori da su bile hemijske materije na odjeći. Nitya govori da je CT dala Ratanu odjeću. CT veli da je Diya pregledala. Inspektor donosi bočicu tečnog eksploziva i veli da je zadnji put Diya viđena kraj nje. Bhuvan optuži Diyu da je htjela ubiti Ratana. Ratan vikne da prestane. Diya ga je toliko puta spasila i rizikovala svoj život. Papiri za nasljedstvo su bili lažni, nije ništa na Diyi. Ayush dolazi i govori da su bankari rekli da je sve na Diyi. Donosi papire i dokazuje. Diya govori da je to nemoguće, on je potpisao lažne papire, to je zavjera neprijatelja. Ratan ispriča da je vjeridba Diyin plan, glumili su. CT glumi kako su se igrali njihovim emocijama. Počne sa Bhuvanom da huška Ratana protiv Diye. Bhuvan veli da mu je uzela novac i htjela ga ubiti. Sve je radila da zadobije njegovo povjerenje i da ga okrene protiv porodice. Da je uspjela u naumu, nekog bi od njih optužila da ga je ubio i uživala sama u bogatstvu i palati. Rekao mu je milion puta da ne potpisuje papire prije nego ih pročita.
Diya govori da neće nikome da se pravda, Ratan joj vjeruje. On se prisjeća svih incidenata i kako mu je Abhay rekao da se neće spasiti njenog otrova. Diya govori da je to sve zavjera neprijatelja, ali oni su korak ispred. Uhvati Ratana za ruku, ali on i dalje stoji. Ona se okrene ka njemu. On sumnja u nju.
Najava: Ratan govori svom ocu ( slici) da ga je Diya željela ubiti, ona je izdajica. Diya plače.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno