Rishta Likhenge Hum Naya - 41. ep. - Ratan je ljut i želi kazniti Diyu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 41. ep. – Ratan je ljut i želi kazniti Diyu!

By  | 

Ratan pita Diyu kako može tako lako lagati, kako samo lako barata riječima poput neprijatelj, spasilac…Vjerovao joj je slijepo. Svaki put kad je napadnut, ona ga je spasila. A ona je tako inteligentna, zašto onda napadač nije uhvaćen? Pao je na njenu priču i vjerovao joj, a ona je to sve uradila zbog novca. Abhay je bio u pravu. Zašto mu je to uradila? Diyi su suzne oči. On nastavlja, zaslužio je šamar što joj je vjerovao. Krene sebe udarati. Bhuvan ga oslovi. Ratan kaže Diyi da je mrzi. Ona mu govori da je to sve trik neprijatelj, to što sumnja u nju, daje vjetar u leđa neprijatelju. Ispiraju mu mozak. Neka joj vjeruje. CT počne sa svojom dramom. Diya govori da je htjela da ga ubije, učinila bi to prije 12 godina. CT veli da je htjela da njih optuži. Kune je i govori da nikad neće biti srećna. Ratan zaustavi Diyu da bilo šta kaže, neka ga poštedi, ne želi da je sluša. Diya plače, on je odgurne i ona padne. On dobaci da negdje drugo radi tu dramu.
Diya plače snažno. Ratan priča sa očevom slikom. Govori da je Diya izdajica. Kako je bio tako slijep da joj vjeruje i povjeri njega? CT se prisjeća kako je ona sve uradila, zamijenila eksploziv i parfem, lažne papire pravim. Diya ode, a CT tiješi Ratana.
Svi su srećni dok Diya tuguje. Ujedinjeni su protiv nje. Isha je tužna. Yash dolazi kod Ratana. Ratan govori da će kazniti Diyu. Yash veli da Diya nikada ne napada sa leđa. Ratan veli da je i on zaslijepljen njenim prijateljstvom. Yash odbrusi da je on zaslijepljen ljutnjom. Ratan ne želi da ga sluša i kaže mu da ide. Diya se prisjeća trenutaka sa Ratanom. Yash dolazi kod nje i govori da joj on vjeruje. Nazovu Ratana koji ode u močvaru. Diya mu govori da izađe, on pita ko je ona da naređuje, on je gospodar. Diya mu govori da izađe i osveti joj se. On je povuče sa sobom. On zaroni, Diya viče i tražo ga. Yash donosi konopac i izvuku ga. Dovode ga kući. Porodica glumi zabrinutost. Predlažu Diyinu smrt. Yash ih smiruje. Diya priča sa Maanovom slikom, izvinjava mu se, ali ne može više brinuti o Ratanu jer joj ne vjeruje. Ratan pobaca njenu odjeću. Ona govori da ide sutra, predaće mu svo bogatstvo. On je zgrabi ka sebi i traži da prizna krivicu. Ona negira. On misli kako će je kazniti.
Najava: Diya je dovedena u lisicama. Ratan gleda.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno