Rishta Likhenge Hum Naya - 42. ep. - Diya je zatvorena u tamnicu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 42. ep. – Diya je zatvorena u tamnicu!

By  | 

Diya odluči da vrati bogatstvo Ratanu i ode zauvijek. Bhuvan, Sakshi i Mohak dolaze da je uhapse. Bhuvan veli da je to Ratanovo naređenje. Diya je slomljena, ne pruža otpor. Bhuvan javno upozori da će svako ko izda Ratana tako proći. Policajci vode Diyu u lancima. Ratan i ona se pogledaju. Ali Ratan okrene glavi na drugu stranu. Yash dolazi i zaustavlja ih. Bhuvan govori da ih samo Ratan može zaustaviti. Yash ode Ratanu i govori da je to nelegalno, postoje procedure. Ratan odbrusi da on ne mari za to, on je gospodar. Ako želi, neka ga uhapsi. Yash ga podsjeća da je to Diya, njihov prijatelj. Da li on vidi laž ili izdaju u njenim očima? Ratan veli da je ona premazana svim bojama, puna je laži. Diya nastavi koračati čuvši ovo. Yash ga nastavi ubjeđivati i Ratan konačno zaustavi sve. Priđe Diyi i govori da će biti slobodna ako prizna da ga je htjela ubiti. Diya govori da je spremna na bilo koju kazni, ali nikada neće priznati nešto što nije istina. Ratan kaže Bhuvanu da je odvede i uradi kako mu je naredio.
Odvode je na neko mračno mjesto. Bhuvan se naslađuje. Kao i Sakshi. Ratan i ona se gledaju dok čuvar ne zatvori vrata.
Ratan je skrhan. CT ga tiješi. On je pita da mu pruži ljubav koju je propustio. Traži joj kheer. Za večerom, Yash podbode Ratana da bi trebali proslaviti njegov potez. Ratanu se raspoloženje pokvari. Služavka ponese hranu za Diyu. Ratan je zaustavi, to je mnogo hrane. Stavi neke zagorele rotije i malo daal. Lično će joj odnijeti.
Ratan dolazi, Diya piše nešto po zidu. Ratan pogleda i pročita natpise da ona nije izdajica. Kaže joj da stane, to nema nikakvog uticaja na njega. Neka jede jer želi da bude živa da prizna istinu. Diya obeća da neće umrijeti i jede onu hranu. Ratan se loše osjeća.
Najava: Ratan uperi pištolj u Diyu i veli da će samo jedno od njih preživjeti.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno