Rishta Likhenge Hum Naya- 43. ep.- Ratan ostavlja Diyi sve i odlazi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya- 43. ep.- Ratan ostavlja Diyi sve i odlazi!

By  | 

Ratan govori Diyi da jede, važno je da ostane živa da prizna istinu. Diya obeća da neće umrijeti i jede hranu. Diya se zakašlje. Ratan joj krene dodati vodu, pojavi se njena duša pred njim i pita ga šta se desilo, zašto joj ne vjeruje. Diya popije vodu i sjedne opet da jede okovana u lance. Kaže da ako je to kazna, prihvatiće je. Da li je srećan? On veli da jeste i ode. Posmatra je i osjeća se loše, prisjeća se trenutaka sa njom.
Yash dolazi po Diyu, ona odbija da pobjegne, svi će misliti da je izdajica. Ostaće tu i boriti se za istinu, Ratan sam će joj doći i reći da nije izdajica. Ratanova duša mu govori da ide i uživa, neprijatelj je uhvaćen, zar je tako slab? Ratan je tužan, ali govori da nije slab i dokazaće. Ode i izvede Diyu iz tamnice. Neće je ubiti kao kukavica već će joj dati fer šansu. Svi su šokirani. Ratan daje Diyi pištolj, ima jedan metak. Neka ga ubije. Diya puca, pogodila je vazu pored. Govori da ubiti nekoga nije igra, neće to da radi. Ratan veli da je shvatio njen plan, ona ima sve, a on samo ime. Može uzeti svo njegovo bogatstvo, oslobođrna je dužnosti. Diya ima suzne oči, veli da se konačno opametio. Ali da li voli da boravi u nečijoj palati? Ratan veli da on ide, da živi život, eto joj i palata i bogatstvo, daje joj sve. Ode. Diya misli kako je dobila jedinstvenu priliku da uhvati krivca.
Najava: Diya dolazi u palatu u nosiljci i govori da je sada vlasnica i palate i bogatstva. Dužni su da je slušaju.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno