Rishta Likhenge Hum Naya - 49. ep. - CT moli Ratana za oproštaj!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 49. ep. – CT moli Ratana za oproštaj!

By  | 

Yash dolazi do Diye, mislio je pitati za zdravlje, ali ona već radi. Diya ga pita šta radi tu, trebao bi biti u policijskoj stanici. Yash govori da ne može da se pojavi pred kolegama zbog roditelja. Diya veli da je on poznat po svojoj odgovornosti i pravičnosti, neka ga ne dotiču nečije riječi. Pozove ga na sladoled. Silaze kada Ratan dolazi i uzima pištolj. Misli kako ne može reći Diyi. Inspektor dolazi i govori Yashu da je njegov otac uzeo CT kao taoca i pobjegao. Yash i Diya su šokirani. Ratan dolazi na mjesto na koje ga je Raghu pozvao. Raghu veli da je dobro što je brzo došao inače bi CT bila mrtva. Traži mu da potpiše papire o imovini. Ratan ga pita kako to može uraditi svojoj majci. Raghu veli da je novac najvažniji, neka potpiše. Ratan je voljan da potpiše dok ga CT moli da to ne radi. Ipak Ratan ih prevari i uzme pištolj od Raghu i uperi u njega. Govori CT da bježi. CT uperi pištolj u Ratana i govori da je znala da će doći i zamijenila je metke u Diyinom pištolju. Raghu je njen sin i njena krv. Diya se pita gdje je Ratan, zove ga. Raghu i CT vežu Ratana. Raghu ugasi njegov telefon. Diya pita Yash da potraži lokaciju. Ratan pita CT da su li je sva ljubav i briga bila lažna. Raghu ga ošamari i traži da potpiše. Ratan pročita papire i govori da će potpisati, ali CT neće dobiti ništa jer je Raghu sve prepisao sebi. CT je šokirana. Raghu joj govori da je živio odvojeno od porodice, Priya se u zatvoru, a Yash ga mrzi. Šta je ona izgubila? CT ga ošamari. Raghu veli da je igra gotova i krene je upucati. Ratan se oslobodi lomeći stolicu. Bori se sa Raghuom. Kaže CT da bježi. Ona je šokirana. Raghu udari Ratana metalnom šipkom i uperi pištolj u njega. CT govori preko nje mrtva. Diya i Yash dolaze. Raghu vidi da ga inspektor pogađa i onesvijesti se. Yash vidi da je Raghu mrtav, plače. CT isto plače. Govori da je puna grijehova i zaustavi inspektora da mu kaže. Ratan je zaustavi i povede sa sobom. CT govori da je trebao pustiti da bude kažnjena za svoja djela, prizna mu sve šta je uradila. Kad se rodio, jako ga je voljela. Napravila mu je kheer, mačka je pojela i umrla. Njegova mama je optužila da ga je htjela ubiti, bila je povrijeđena. Onda su njegovi roditelji poginuli u nesreći izazvanoj od Priye i Raghua, to nije znala. Onda je došla Diya, to je razljutilo i mislila je da uradi sve da dobije bogatstvo. Izvini se.
Najava: CT daje kutiju Ratanu i govori da je od njegovog oca. Ratan čita pismo u kome mu Maan govori da oženi Diyu, ako ostane neudata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site