Rishta Likhenge Hum Naya - 5. ep. - Pripreme za Ratanovo krunisanje!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 5. ep. – Pripreme za Ratanovo krunisanje!

By  | 

CT pokazuje svoju lažnu ljubav prema Ratanu i govori da krv uvijek vuče svoju krv, on se vratio kući jer nije mogao zauvijek otići. Ratan dotakne stopala starijima i uzme blagoslov. Predstave mu Diyinu sestru Ishu kao Ayushovu zenu. Zatim Ratan svima daje torte i signalizira Diyi da i ona dođe. Ona ne želi. Bhuvan je zadirkuje da je torta jako ukusna. Pita je kako će zaštititi Ratana kada ne može ni ući u kuću. Diya govori da lojalnost nema granice, ali on to ne može shvatiti. Bhuvan je ljut.
CT vodi Ratana u njegovu sobu i ugleda čuvare koji je pregledaju. Pita šta se dešava. Oni odgovore da ne mogu pustiti Ratana unutra, a da ne provjere. CT veli da su joj uništili svu dekoraciju. Ko je to naredio? Ratan veli ko će drugi nego Diya. CT ljutito ode. Čuvari ništa ne nađu. Yash joj donosi priručnik za kuvanje, Ratan i on neće tolerisati njen užasan čaj. Diya ga upita da pojača obezbjeđenje za Ratanov ” Raj tilak” odnosno krunisanje. On ode. Ona klekne i vidi da transmiter blica, misli kako neprijatelj sada to koristi. Yash je informiše da su bubnjar i ostali krivci ubijeni u zatvoru. Diya veli da dolazi. Priya čuje razgovor.
Sledećeg jutra, Ratan je u kupatilu. Uplaši se kada čuvari uđu. Oni mu kažu da imaju naređenje da ako ga nema 25 minuta, da provjere čak iako je u kupatilu. Ratan im ljutito kaže da pozovu Diyu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site