Rishta Likhenge Hum Naya - 60. ep. - Diya je ljuta na Ratana!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 60. ep. – Diya je ljuta na Ratana!

By  | 

Abhay dolazi kod Diye i govori da je čekao. Ratan je uznemiren. Abhay pohvali Diyin izgled, muzika svira u pozadini. Neka se ne obazire na izgled drugih cura, sviđa mu se kako izgleda. Ratan pleše sa Tanvi i komentarišu kako Diya i Abhay ne znaju plesati. Tanvi gurne Diyu na Abhaya. Ratan ide po piće. Yash ga pita zašto je ljut. Ratan veli da je obećai Abhayu, a Diya izgleda drugačije. Yash veli da nije trebao prvo obećavati, Diya je došla da ga ispoštuje, i to je mnogo. Abhay zeza Ratana, gdje je njegovo iznenađenje, Diya izgleda kao i inače. Ratan pomisli kako je želio da je učini Katrinom, ali džaba. Abhay daje Diyi piće, a ona se pita zašto se Ratan ljuti. CT zna za zabavu od Yasha pa pokriva Diyu kod njene majke.
Abhay i Diya ćaskaju, Yash dolazi i pita uživaju li. Diya veli da bi bila srećnija da su rekli svima. Ratan veli da je srećan jer mu se najbolja drugarica udaje, vrijeme je za zabavu. Diya i Abhay stižu na binu. Ratan izazove Abhaya da poljubi Diyu. Diya je šokirana, svi čekaju na poljubac. Diya kaže Abhayu da joj je neugodno. On se izvini, došao je na zabavu jer mu je rečeno da je njena ideja. Krene otići. Diya pita Ratana da li je lagao da je zabava njena ideja. Ratan veli da je to veče pred vjenčanje, šta je toliki problem poljubiti se.
Najava: Ratan govori Diyi da on neće preuzeti nijednu obavezu za vjenčanje niti će prisustvovati istom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site