Rishta Likhenge Hum Naya - 61. ep.- Ratan odluči da ne dođe na Diyino vje

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 61. ep.- Ratan odluči da ne dođe na Diyino vjenčanje!

By  | 

Ratan pita Diyu zašto pravi dramu. Yash ga pozove da dođe. Ratan nastavi napadati Diyu, poslao joj je tu haljinu, ali ona nije obukla, bježi od Abhaya, nazove je staromodnom. Ima samo 30, a ponaša se kao da ima 80. Pogriješio je što je pozvao tu. Diya govori da je ona pogriješila što je došla, ona se sviđa Abhayu takva kakva jeste. Ratan veli da je nazadnog razmišljanja. Neka obuče tu haljinu za Abhaya. Diya govori da je njoj važna iskrenost i dostojanstvo, ne zamara je tuđe mišljenje. Ratan veli da ona njega smatra djetinjastim i nezrelim. Diya govori da nije mogao da se nosi sa obavezama. Pokaje se što je lagala roditelje. Neka ne radi ništa više za nju. Ratan veli da je u pravu, uradio je mnogo za nju. Zahvali joj se što mu je rekla šta misli o njemu. Obeća da neće više ništa uraditi povodom njenog vjenčanja, štaviše neće ni doći na vjenčanje. Je li sada srećna? Ode. Stiže sa Yashom u palatu. CT ispituje, Yash joj ispriča sve. Ratan mu govori da ne staje na Diyinu stranu. Diya plače. Yash pita Ratana da li je stvarno uradio za Diyinu sreću? Diya ne voli te zabave, uradio je to iz straha. Plaši se da će je on morati oženiti. Ratan negira.
Ratan se izvini Abhayu. Zagrli ga i veli da je Diya jako srećna. Abhay nazove Diyu, ona se izvini za Ratanovo ponašanje. Ratan se vrati jer je zaboravio ključeve i čuje kako Arpita govori Abhayu da će Diya čekati u mandapu mladoženju, a on će…smiju se. Ugledaju Ratana.
Najava: Ratan govori Diyi da ide i nije mogao otići da je ne vidi. Diya pita gdje ide. On veli da ide na putovanje, to joj je najbolji poklon za vjenčanje

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno