Rishta Likhenge Hum Naya - 63. ep. - Abhay ponizi Diyu

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 63. ep. – Abhay ponizi Diyu i osveti joj se!

By  | 

Yash zove Abhaya. Isha dolazi i govori da povorka nije stigla. CT govori da će ona provjeriti. Ratan je zove i pita je li počelo vjenčanje. CT mu kaže da povorke nema, nema on ide bez brige. Gosti međusobno šuškaju kako nešto nije u redu. CT pita Diyu je li sve u redu između Abahaya i nje što ona potvrdi. Ratanovo auto se zaustavi na sred puta. Kaže vozaču da će provjeriti pa se zaprlja od ulja i kaže mu da ga vrati nazad u palatu pa će pješke do aerodroma. Yash dolazi i kaže da je Abhayeva kuća zaključana, a komšije su rekle da nije bilo povorke niti rituala. Sajjan padne na pod. Diya ga uvjerava da je sve ok. Čuju da neko dolazi, ali to je Ratan. Pita šta se desilo. Sajjan mu kaže. Pita šta da radi. Ratan veli da će on otići i dovesti ga. Yash mu objasnj da je išao. Ratan na zove i stavi na zvučnik. Abhay i Arpita dođu. Ratan govori hvala Bogu da su došli, Diya puno čeka. Abhay i Diya sjednu u mandap. Svi su srećni. Sveštenik kaže Arpiti da zavrže “ghatbabdan” ( marame), a ona ih baci u vatru. Svi su šokirani. Diya je pita šta radi. Abhay govori da će on odgovoriti. 12 godina on je nju čekao. A oni su se zabrinuli jer njega nema par sati. Sada je miran jer se osvetio za uvredu. Njen ego, samopoštovanje, sve je slomljeno. Svi su šokirani. Arpita se smije.
Najava: Sajjan Sing je loše i pita Ratana ko će sada oženiti Diyu, podsjeti ga na njegovu odgovornost. Ratan se prisjeti očevih riječi.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno