Rishta Likhenge Hum Naya - 64. ep.- Ratan odluči da oženi Diyu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 64. ep.- Ratan odluči da oženi Diyu!

By  | 

Abhay govori da nije namjeravao da je oženi, danas je tako srećan što se osvetio za poniženje. Ratan ih pokuša zaustaviti, ali Arpita odbrusi da su danas vratili za sve te godine. Ratan pita kako može to reći, obrati se Abhayu, pa nedostajao je Diyi svih ovih godina, bila je vezana obećanjem. Sajjan sklopi ruke i moli ga da ne ostavlja Diyu. Kao i Diyina majka. Sajjan skine svoj turban, Diya potrči da ga zaustavi. Sajjan nastavi da je njegova čast u njegovim rukama, izvini se u Diyino ime. Ona je ista ona Diya koju je prije 12 godina volio. Abhay uzme turban i baci. Svi su šokirani. Abhay zatim doda da je vidio Ratana i Diyu zajedno u sobi, a ko je blizak po danu, ko zna šta radi noću. Ratan se naljuti i ošamari ga. Abhay krene da uzvrati, ali Diya se umiješa. Govori da je dosta, neće nikome dozvoliti da priča o njenom karakteru. Nada se da je srećan zbog svoj osvete, ali nije je slomio. Ponosna je što je održala dato obećanje, a sada kada je vidjela njegovo pravo lice, srećna je što se nije udala za njega. Kaže mu da ide odatle. Arpita je ismijava, niko je neće oženiti jer je odbijena mlada. Diya briše suze. Brat i sestra se zlobno smiju, Arpita joj poželi da uživa u slobodi jer će zauvijek ostati slobodna. Odu. Sajjan Sing pita Ratana da li je vidio, njegova kćerka je platila cijenu što ga je štitila. CT pita kako može kriviti Ratana. On pita koga da krivi. Diya je prekinula vjeridbu i sve veze da ga štiti. CT govori da je Ratan bio dijete, niko je nije primorao na to. Sajjan pita Ratan ko će je sada oženiti. Diya mu govori da ne govori ništa, zdravlje mu je i tako loše. Sajjan padne na pod. CT ga smiruje, naći će rješenje. Ratan razmišlja o riječima svog oca i obećaju. Odlazi u mandap, uzima sindur i ide ka Diyi. Popuni joj razdjeljak. Svi su šokirani. Diya ustaje, kao i njeni roditelji. Ona ga upita šta je to učinio. Ne treba da radi to, ona će urazumiti oca. CT je podrži, zna zašto radi to, ali nema veze sa Diyom, kasnije će se pokajati. Naći će joj dobrog momka. Yash ga posavjetuje da ne postupa u žurbi. Ratan govori da nije malo dijete, sam donosi odluke. Kaže svešteniku da pripremi sve za vjenčanje. Oženiće Diyu.
Najava: Sajjan Sing govori Ratanu da je to vjenčanje, a ne obećanje od 12 godina, da li on to može ispuniti? Ratan obeća pred svima da može. Diya i on idu oko vatre.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno