Rishta Likhenge Hum Naya - 66. ep. - Ratan je uznemiren zbog vjenčanja!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 66. ep. – Ratan je uznemiren zbog vjenčanja!

By  | 

Bhuvan ismijava da će rituali biti obavljeni u Ratanovoj porodici i tazbini aludirajući na to da je Diya tu živjela kod njih. Sajjan još ne vjeruje šta se desilo. Pita CT da prihvati Diyu, nada se da će biti dobra snaha, žena…CT govori da je obavljala dužnost dobro, ako i ove dužnosti dobro obavi, svi će je prihvatiti, na njoj je sve. Sajjan govori da on vjeruje svojoj kćerci. Pokloni lančić Ratanu, neka ga zove oče. Ratan ga oslovi tako i kaže da ga smatra sinom, izvini mu se za greške. Sajjan ga zagrli i odlazi sa ženom.
Ratan govori da su svi rituali gotovi. CT ga zaustavi, ima “grah pravesh”. Ratan i Diya ulaze na vrata, hotelsko osoblje im čestita. Ratan se osjeća neugodno kako svi gledaju u njih. Kutije sa sindurom ispadne CT iz ruku. Yash joj pomogne da pokupe. Govori joj da je Ratan nemiran, moraju požuriti. CT nije jasno zašto se oženio, zbog pisma, jer žali Diyu ili zbog njenog oca. Yash govori da se plaši za to vjenčanje. Ratan im govori da požure, da li je to vjenčanje ili kazna. Diya je šokirana i tužna. Diya obara posudu sa rižom, ali Ratan uđe prvi, vezani su maramom. Vuče je i ona ubrzano korača prethodno ugazivši u crvenu boju. On se okreće i pita je zašto ga prati. Ona govori da su vezani. Ratan pita da li je to čvor ili uže oko vrata. Diya je uplakana, skida tu maramu i kaže mu da ode. CT je zabrinuta. Bhuvan komentrariše razliku u godinama. Svi čuju glasnu muziku iz Ratanove sobe. On pleše da se opusti. Yash ugasi. Ratan govori da je umoran od rituala. Yash ga pita zašto radi to. Diya plače Ishi, govori da Ratan liječi frustracije na njoj, a šta će ona? Grli je.
Najava: Ratan dolazi u sobu. Diya mu pruža čašu mlijeka. On se prisjeća Sakshinih riječi o prvoj bračnoj noći sa Diyom.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno