Rishta Likhenge Hum Naya - 68. ep.- Nevolje u braku Diye i Ratana!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 68. ep.- Nevolje u braku Diye i Ratana!

By  | 

CT pita Ratana da odmori. Doktor veli da je sjeo na neku iglu i pita Diyu da brine o njemu. CT i Sakshi odu, ona govori da će Ratan i Diya pamtiti ovu noć jer će Diya morati brinuti o njemu. CT upozori Diyu da svoje stvari pažljivo čuva, Ratan ne smije biti povrijeđen. Ratan je čuje. Yash dolazi do njega i veli da je bio povrijeđen više puta, ali nikada ga nije boljelo ovoliko. Igraju igricu iz djetinjstva. Yash upita za najboljeg prijatelja, Ratanu izleti Diyino ime. Yash mu veli da je to dobra stvar, oženio je najboljeg prijatelja, neka se opusti. Diya ih čuje. Yash im poruči da brinu jedno o drugom i ode.
Diya čisti sobu i ugleda na svom dlanu slovo R napisano mehendijem. Prisjeti se kako je Sakshi došla tu i rekla Ratanovo ime, pa kako mu se prsten zaglavio na prstu, pa kako je crveni cvijet postao žuti. Ugleda kako žica od cvijeća visi iznad Ratana i misli kako će se on probuditi. Popne se na krevet da zaveže to. Ratan krene pomjeriti njenu maramu, krevet pukne i padnu. Ostali ulete tu čuvši buku. Yash veli da će im donijeti krevet iz hotela. Ratan insistira na svom krevetu. CT veli da će ga popraviti. Diya ispriča sve CT. CT joj poruči da bude oprezna i neka spava na kauču ili ode u hotel. Nazove je mama, ona je uvjerava da je sve u redu. Međutim njena mama govori ocu kako osjeća da Diya krije nešto od nje.
CT govori Sakshi da moraju pomoći da taj brak bude uspješan. Sakshi nazove Diyinu mamu i ispriča joj.
Nitya govori da su pozvali slavnog slikara Aniket Gujala da naslika portret Diye i njega. Donijeli su im zapadnjačku odjeću. Ratan je srećan. Nitya govori CT svoj plan da je to učinila da ih zbliži, kada Ratan vidi Diyu u modernoj odjeći, svidjeće mu se.
CT govori Diyi da to obuče, Ratan to želi. Mora se truditi za taj brak, Ratan je dijamant.
Ratan zove magazin da nr objave časopis sa njim na naslovnoj jer nije više momak, oženio se. Diyi su štikle naporne, pita se kako djevojke šetaju u tome. Saplete se, Ratan je uhvati.
Najava: Ratan pita Yasha da provjeri gdje je Diya. Diyina haljina se pocijepa i ona obuče bade mantil preko. Ratan pita da li će stvarno u tome da se slika.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno