Rishta Likhenge Hum Naya - 90. ep. - Diya odbije da se izvini Abhayu!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 90. ep. – Diya odbije da se izvini Abhayu!

By  | 

Ratan pita Sajjana zašto je dolazio, trebao ga je zvati. On veli da je brinuo za Diyu. Ratan govori da ne brine, Diyino poštovanje je sada njegova odgovornost. Sajjan i Diya su zadovoljni. Arpita priča sa advokatom i spremna je na vansudsko poravnanje sa CT. CT je pametna, želi joj dati veliku sumu novca što će prihvatiti. Potom mu kaže da poruči CT da dovede Diyu.
Diya izlazi iz kupatila i čuje Ratana kako u snu bunca da advokat spasi Diyu. Pokuša ga probuditi. Ratan padne i pita je šta radi tu. Ona ga smirije i govori mu da ima sastanak sa advokatom. On ode da se osvježi, a Diya po kafu. Kasnije, boli ga glava. CT ga masira. Diya donosi kafu, on ispljune, bol se pogoršao. Diya se osjeti loše. CT ode napraviti kafu. Potom pozove Diyu napolje.
Arpita govori Abhayu da će se naći sa CT i Diyom. Platiće veliku cijenu što su ga uvrijedile. Mohana dolazi, pita je zar je mislila da će je kupiti autom, zbog nje joj je raskinuta vjeridba. Arpita veli da će joj naći drugog momka. Mohana govori da joj se sviđa Yasha, neka povuče prijavu protiv Diye i sve će biti u redu. Abhay govori da je ta prijava istina i neće se povući. Mohana ode.
Ratan se sudari sa Diyom, pita gdje ide. Ona veli kod Sajjanovog doktora. Diya i CT stižu kod advokata. Arpita govori da je CT inicirala to. CT potvrdi, želi vansudsko poravnanje. Nudi novac, ali Arpita ne želi. Želi da Diya klekne i izvini se Abhayu. Diya odbije. CT je nagovara, Diya govori da ako to učini, biće da ne vjeruje Ratanu. Odbije. CT govori da joj je Ratan kao sin i ne može ga vidjeti u bolu. Diya govori da zna da ga voli. Ali ona se neće sagnuti ni pred kim, ne mogu vjerovati tim ljudima. Ratan dolazi i kaže da je Diya u pravu. Diya će se izviniti onda kada pogriješi. Kaže joj da ošamari Abhaya pa neka se izvini.
Najava: Yash govori Ratanu da niti jedan advokat ne želi preuzeti slučaj. Ratan govori da će on to učiniti.[appbox chromewebstore ]

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site