Rishta Likhenge Hum Naya -98. ep. - Diya shvata da voli Ratana!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya -98. ep. – Diya shvata da voli Ratana!

By  | 

Mohana se prisjeti Yashovih, pa Arpitinih riječi. Yash dolazi i zahvali joj se za pomoć. Nije se trebao tako ponašati, zamoli je za oproštaj. Prizna joj da je voli i da mu je mnogo falila, zaprosi je. Ona pristane. Misli kako je Arpita pogriješila, Yash je mnogo voli.
Ratan i Diya stižu kući. Ratan pohvali Bhuvana za glumu. CT je zabrinuta za Ratana i krivi Diyu. Ratan joj kaže da je ne grdi i ona je jako brinula za njega. CT radi arti Ratanu, ne Diyi. Kaže da je uz njega i može da živi kako želi. Ratan joj se zahvali, treba mu san. Diya krene za njim, ali je CT zaustavi. Nitya joj kaže da ide i pobrine se za muža.
Ratan govori Diyi da se ne osjeća loše zbog CT. Diya govori da je ona u pravu. Ratan vikne od bola, sjela mu je na ruku. Nitya ubjeđuje CT da se Ratan i Diya jako vole, samo još da shvate to. CT želi da se rastanu. Mohana i Yash stižu.
Ratan traži Diyi nagradu, za uslugu. Diya pita šta želi. On joj kaže da priđe, privuče je sebi i govori da ne želi novac, već poljubac. Diya se iznenadi. Muzika svira, gledaju se. On se nasmije i gurne je. Ona se postidi. On veli da se šalio. Kako je tako stidljiva, u Londonu djevojke ljube bilo kog momka na ulici.
Yash i Mohana dolaze kod CT, ona ih blagoslovi.
Diya se postidi misleći o ljubavi. Zamišlja Ratana, krene mu priznati, ali je on zaspao. Prilazi mu i poljubi ga u obraz. Sakshi kuca na vrata i uđe. Želi da im organizuje zabavu. Diya je odvede iz sobe i pita za sari poput njenog. Ona je odvede u sobi da joj da, za to vrijeme Ratan ode da vidi svog gosta. Diya dolazi do njega i veli njrgovi obrazi…on pita da li se opet zacrvenio. Pogleda se u ogledalo i pita Diyu da li ga je poljubila. To je ona zamišljala.
Najava: Diya govori Yashu da voli Ratana i zaljubljena je. Yash joj kaže da to kaže Ratanu. Sajjan odlazi, CT pita Ratana i Diyu da kažu svoju odluku. Ratan govori da trebaju reći. Diya je šokirana.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno