Roop: Mard Ka Naya Swaroop - 1. epizoda - Uvod u seriju!

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 1. epizoda – Uvod u seriju!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 1. epizoda – Uvod u seriju!

Prevod: Maya. 😃

– Ukratko o čemu serija govori:
Serija govori o jednoj običnoj seoskoj porodici u Indiji, ali o jednom dečaku koji se razlikuje dosta od ostalih svojih vršnjaka. Glavni inspektor ovog sela i glava porodice o kojoj pričamo se zove Šamšer Sing. Šamšer je jak i velik muškarac, ne preza ni od čega i ima uska shvatanja da je ženi mesto samo kod kuće a muškarcima na polju.
Šamšer ima jednu finu i vrednu ženu – Kamla, tri ćerke – Đigna, Himani i Kinđal, i jednog sina – Rupendra (skraćeno ime – Rup).

U Šamšerovoj kući živi i njegova sestra, Kaušalija, i njegov nećak, Ranvir.
Himani je najstarija sestra, Đigna srednja, a Kinđal je najmlađa sestra. Rup je dečak koji je jako osećajan i pažljiv, draže mu je da je u društvu devojčica i da se igra lutkama no puškama, jako je miran i poslušan. Šamšer želi da mu sin, Rup, bude borac i pravi ratnik i da bude kao on inspektor kasnije.
Šamšer na razne načine pokušava da očvrsne Rupa, da mu uništi osećanja i saosećajnost prema ženama i da ga pretvori u ono što on nije. Iako se Kamli ne dopada ovo, ona je primorana da ćuti i boravi u kuhinji po ceo dan.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site