Roop: Mard Ka Naya Swaroop- 11. epizoda -Rup počinje da trenira!

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop- 11. epizoda -Rup počinje da trenira!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop- 11. epizoda -Rup počinje da trenira!
Šamšer šalje Rupa sa policijskim trenerom, te govori da će ga on ojačati.On govori Rupovim sestrama da su sigurno zabrinute za Rupa, ali je Rup sa njim mirno spavao.One se prisećaju kako su ga one uspavale i smeju se.Kamli ih upozorava da ih otac ne vidi zajedno, jer će tada biti problema.

Policijski trener vežba sa Rupom i Rup brzo oseti bol u nozi. Šamšer trenira Ranvira koji radi istu vezbu poput Rupa i super napreduje.Rup se zbog preopterećenja tokom vežbanja onesvesti.Ranvir je gledan, te Šamšer odlazi da kupi hranu a zatim i kući.On govori da je i Rup radio teške vežbe, te da će ojačati.Trener dolazi i kaže da se Rup tokom vežbanja onesvestio.Rupove sestre su zabrinute i žele da krenu, ali ih Šamšer zaustavi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!