Roop 114. epizoda!Ranvir je ljut jer Išika i Rup plešu!

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 114. epizoda!Ranvir je ljut jer Išika i Rup plešu!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 114. epizoda!Ranvir je ljut jer Išika i Rup plešu!
Ranvir pita Išiku da li je još ljuta na njega.Išika kaže da je laž laž, bez obzira iz kog je razloga nastala.Ona odlazi sa porodicom.Ranvir zove Išiku i ona se javlja.On joj se izvinjava i kaže da će to činiti sve dok mu ne oprosti.Išika kaže da je u redu i da će da spava.Ranvir razmišlja da je oraspoloži tokom sanget ceremonije.

Šamšer sa porodicom dolazi kod Išike zbog sanget ceremonije.Ranvir kaže Rupu da proveri da li je Išika spremna.Išika vežba sa Vandanom ples, te Vandana povredi nogu.Rup dobija ideju i kaže Išiki da pita Ranvira da plešu.Išika se složi.Rup razmišlja da su Ranvirovi brkovi dugi i da se neće složiti da pred svima igra.Ranvir odbija da igra sa Išikom i kaže joj da ne igra.Išika je tužna.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site