Roop: Mard Ka Naya Swaroop- 12. epizoda-Rup odluči da tajno pleše!

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop- 12. epizoda-Rup odluči da tajno pleše!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop- 12. epizoda-Rup odluči da tajno pleše!
Deca se šale na Rupov račun, te Rup govori to učiteljici i dodaje da njegov otac ne želi da on pleše jer je to loša stvar.Učiteljica mu objašnjava da plesanje nije loša stvar i da je lošwe, onda to ne bi radili bogovi Nataraj i Krisna.Rup govori učiteljici da njegov otac ne voli ples, te mu učiteljica govori da je to njegov lični izbor.Rup pita učiteljicu šta da radi.Ona mu govori da mora sam da donese odluku.

Ba govori Šamšeru da se boji da će Kamla Sa svojim kćerkama napraviti Rupa poput njih.Šamšer je ubedjuje da će Rup ojačati uz vežbe i postati jak.

Devojčice plešu.Rup leše sa njima. Kamla govori Šamšeru da je uskoro Rupov rodjendan.Šamšer govori da zna i da će organiztovati puju.Kamla kaže da njen otac želi da prisustvuje Rupovom rodjendanu, ali se Šamšer ne slaže sa tim, te se žali Ba.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!