Roop: Mard Ka Naya Swaroop - 13. epizoda

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 13. epizoda

By  | 

Ranvir ulazi u sobi devojaka i lomi lutke.Djigna i Kindjal dolaze tu.Kindjal je ljuta na Ranvira.Šamšer pita čemu drama.Kamla mu govori da je to uradio Ranvir.Rup dolazi iz školi i plače kada vidi slomljene lurtke.Ranvir ga pita da li su lutke njegove.Kamla grli Rupa i kaže da je on zabrinut za svoje sestre.Rup se pita zašto majka stalno laže za njega.

Bua govori Šamšeru da u sobi ima puno lutki i da je bezveze trošio novac.Šamšer kaže Rupu da dodje da spavaju.Rup mu govori da ne može spavati zbog njegovog hrkanja.Šamšer mu objašnjava da je to pesma pravih muškaraca i zove ga kod sebe.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site