Roop: Mard Ka Naya Swaroop-14.epizoda-Šamšer ukida Rupov trening! Roop: Mard Ka Naya Swaroop-14.epizoda-Šamšer ukida Rupov trening! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop-14.epizoda-Šamšer ukida Rupov trening!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop-14.epizoda-Šamšer ukida Rupov trening!

Durga Devi odvodi Rupa kod sebe i daje mu lepo.Govori mu da mnogo liči na njenog sina.Njih dvoje razgovaraju, te joj on govori šta voli, a šta ne i kako voli da radi sa majkom u kuhinji.Inspektor se smeje.Rup pita zašto muškarci ne mogu da rade sve stvari kao i žene, ako već žene rade sve stvari kao i muškarci.Durga Devi kaže inspektoru da pošalje buket Šamšeru i daje mu poismo za Šamšera.Rup joj kaže da je divna.

Šamšer čeka da Rup dodje kući.Kamla mu daje vodu i pita ga da proveri da li SP kažnjava Rupa za njegove greške.Šamšer baca vodu i govori joj da ne koristi mozak.Rup dolazi i srećan grli Kamli.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!