Roop: Mard Ka Naya Swaroop- 15. epizoda.-Rup je uhvaćen u kradji! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop- 15. epizoda.-Rup je uhvaćen u kradji!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop- 15. epizoda.

Kamla razgovara sa decom i pita ih da se staraju o Rupu kada dodje da se igra sa njima.Ranvir masira glavu Šamšeru.Ba ga blagosikja i daje mu bademe.Šamšer pita gde je Kamla.Kamla dolazi.Šamšer je pita da li je izlazila negde.Ona slaže da je išla kod Kaki po mikser.Šamšer je ljut i kaže joj da njen otac neće jesti kod njih.Ona mu govori da joj otav dolazi i da može sa njim da porazgovara.Šamšer želi da je ošamari, ali se zaustavi.

 

Kamlin otac dolazi i šokiran je kad vidi kako se Šamšer ponaša prema Kamli.On ga pozdravlja.Šamšer je arogantan i odlazi, bez da ga pozdravi.Ba takodje odlazi.Kamla pozdravlja oca i dodiruje mu stopala.Otac je blagosilja, te se kaje što je udao za Šamšera.Kamla pokuša da opravda Šamšera, te pita za svoju majku.Otac joj pokazuje sliku majke u policajskoj uniformi.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site