Roop: Mard Ka Naya Swaroop 19. ep.!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 19. ep.!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 19. ep.!
Rup odbija da iseče tortu bez Šamšera i odlazi.Rup se izvinjava ocu.Kindjal tuče Ranvira.Bua i Kamla sprečavaju tuču.Rup govori ocu da je zbog njega trenirao i družio se sa dečacima.Šamšir ga podseća da radi dosta stvari i koje on ne voli.

Ba kaže da treba da posluže goste.Rup glumi Šamšera.Šamšer je srećan i ljubi ga.Rup mu kaže da će pokušati da bude kao on.Šamšer mu kaže da izgovori svoje ima i kaže da je muškarac.Rup to čini.Ba kaže Kamli da posluži goste i pšošalje ih kući jer Šamšer neće doći.Šamšer dolazi.
Rup duva svećicu.Kasnije, on govori Djigni da je uznemiren jer od nje nije dobio poklon.Kindjal mu dasje poklon.Rup je srećan kad vidi lutku.

Šamšer donosi odluku da Rupa upiše u školi u kojoj nema devojčica.
Gledaćete:Čovek drži nož uz Šamerov vrat i preti da će ga prerezati. Šamšer mu kaže da prereže ako ima hrabrosti.Rup je šokiran.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno