Roop 37. epizoda - Šamšer pošalje svog sina u vojnu školu!

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 37. epizoda – Šamšer pošalje svog sina u vojnu školu!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 37. epizoda – Šamšer pošalje svog sina u vojnu školu!

Prevod: Maya.

Šamšerova sestra (Bua Kaušalija) i Ranvir hoće da spreče Kamlu, ali ne uspevaju. Kamla izađe iz kuće sa svojom decom i odlučna je da ode. Oni sednu u rikšu, ali tada Šamšer stiže i zaustavlja rikšu nogom. Vozač rikše se uplaši i ode odatle. Šamšer hvata Kamlu za ruku i uvodi je u kuću. Kamla viče na njega da joj pusti ruku. Šamšer pusti ruku i izjavi: ,,Danas niko ne odlazi iz kuće… osim Rupendre!”

Ukućani su zapanjeni. Šamšer kaže da će Roop studirati u vojnoj školi i da će boraviti u hostelu tamo. Kamla kaže da njen sin nikuda neće ići i da će biti tu sa njom. Shamsher (Šamšer) kaže da mu sin mora biti spreman do 5 sati. Kamla odbija, ali Roop pristaje da pođe tamo. Shamsher se nasmeje i obraduje.
Roop kaže majci da će ići u vojnu školu i da neće biti jedini dečak, tamo će biti još puno njih sa njim. Shamsher gleda svoj sat i čeka. Kamla pita sina zašto je pristao da ide.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!