Roop: Mard Ka Naya Swaroop - 41. epizoda - Rup je očaran Išikom!

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 41. epizoda – Rup je očaran Išikom!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 41. epizoda – Rup je očaran Išikom!

Prevod: Maya.

Kamla pita da li da posluži hranu. Bua joj kaže da će ona jesti kada Šamšer dođe tek. Šamšer dođe tu i ljut je. Sin mu kaže da jede i da su ga svi čekali ovako gladni. On kaže da će da postavi sto i neka svi oni sednu. Postavi sve i kaže im da počnu, zašto ne jedu. Namera mu je da učini nešto da učini celu svoju porodicu ponosnom. On kaže ocu da jede – on mu neće ispuniti san, ali Himani hoće. Šamšer se naljuti i ode u svoju sobu. Palak je u svojoj sobi i majka joj donosi odeću. Uđe u džip i ode.

Rup trenira ispred kuće. Kinđal se nasmeje i donosi mu sok od banane. Palak ga zove i kaže mu da se spremi brzo za školu. On odjuri u kupatilo, presvuče se i sređuje se. Otac ga zaustavi i pita kuda će. Ovaj kaže da ide u školu. Otac mu kaže da razmisli ponovo o tome. Rup kaže da će ga učiniti ponosnim i već je rešio to. On mu dodirne stopala i ode sa Palak odatle. Šamšer pita ko je dao njegovom sinu pare. Sestra mu kaže da je Palak. On se naljuti i zove Đitua (Palakinog oca) rekavši mu da ne meša svoju ćerku u njegovog sina ili im je drugarstvo gotovo.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site