Roop: Mard Ka Naya Swaroop - 42. epizoda - Roop je zaljubljen u Ishiku!

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 42. epizoda – Roop je zaljubljen u Ishiku!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 42. epizoda – Roop je zaljubljen u Ishiku!

Prevod: Maya.

Roop previja Ishikinu povređenu ruku. Ishika ne zna to i sedi zatvorenih očiju, pa komentariše iznervirano: ,,Takvi momci ne treba da voze džip kada ne znaju da ga voze. Videće oni mene. To dvoje (Roop i Palak)… momak i devojka, štite se. Jača sam od njih!”

Ona otvara oči i zapanji se kad ga vidi. On objasni da joj je lično previo ranu. Ona pobesni i gađa ga saksijom, ali on se sagne i medicinska sestra prođe tuda tako da saksija zvekne nju u čelo. Roop joj previje ranu i brine se o njoj. Ishika se pokaje i izvini joj se. Roop joj nacrta smešak na ruci i izvini se isto. Ustane i otrči odatle. Ona je zamišljena i gleda u smešak. Ona se isto nasmeje i razmišlja o njemu.

Kamla zove Himani i priča sa njom o Roopu. Himani kaže da on ne uzima od nje novac, ali bi mu dala da je zatražio. Kamla kaže da se brine za njega puno i pita je kako joj teču pripreme da bude policajka. Himani kaže da se priprema za to i da će ovako dokazati svima da su žene jače od muškaraca i da mogu biti policajke isto kao oni policajci. Doći će pred nju kao policajka.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site