Roop: Mard Ka Naya Swaroop - 46. epizoda

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 46. epizoda

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 46. epizoda

Prevod: Maya.

Direktor izbacuje Roopa iz škole.
Šamšer je u policijskoj stanici i maltretira nekog zatvorenika. Telefon mu zazvoni i on se nasmeje kad vidi poruku od direktora Pareka: ,,Aapka kaam ho gaya. (Vaš posao je gotov.)”
Šamšer pusti zatvorenika da ode i komentariše veselo: ,,Sin ostaje sin. Nikada ne može da prevaziđe svog oca. Videćemo kako će se Roopendra Sing Vagela baviti hotelskim menadžmentom!”
Roop dolazi kod direktora i moli ga da ga vrati u školu. Direktor Parek odbija i naziva ga bezobraznim. Ovaj objašnjava da nije takav. Palak utrči unutra i kaže da je ona kriva za sve ovo, Išikina nesreća oko skutera isto. Ovaj joj kaže da ućuti i da ne brani svog druga. Ponovo mu kaže da neće da ga vidi više ovde nikada.

Oni izađu napolje. Palak teši svog druga da ne brine, ona će da reši sve to. Ona ugleda tu Išiku i viče na nju: ,,Bože, kakva si ti to devojka? Neverovatno. Uvek pričaš kako si dobra i naivna, a ovamo se žališ direktoru. Igrala si sjajnu igru. Izbacila si mog druga iz škole!”
Išika kaže da ona nije kriva za ovo. Roop se naljuti i priđe joj: ,,Dosta! Znam da me prezireš, ali ti ne znaš koliko ja samo volim svoje snove i studije. Danas su moja karijera i svi snovi ugroženi zbog tebe, ali neću da prihvatim poraz!”
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site