Roop 49. epizoda - Roop je vraćen u školu zbog svoje iskrenosti!

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 49. epizoda – Roop je vraćen u školu zbog svoje iskrenosti!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 49. epizoda – Roop je vraćen u školu zbog svoje iskrenosti!

Prevod: Maya.

Palak kaže Hardiku (drug iz škole) da će im namera uspeti i da će se ovo desiti večeras. Oni uđu u kola i odvezu se. Išika čuje ovo i nije joj jasno šta to oni nameravaju. Čula je da će se okupiti oko škole u 12h uveče. Ona prima poziv od oca i priča sa njim, a on je zamoli da mu donese lek. Ona priča šapatom i slaže ga da je boli grlo. On joj kaže da onda kupi i sebi lek za suvo grlo.

Hardik hoće da kaže Roopu plan da ga vrate u školu, ali ga Palak zvekne u nogu i prospe sok po njemu. Roop primeti ovo i ode da se obriše. Palak kaže Hardiku da je on tako dobar i nedužan da bi im uništio plan kad bi saznao. Zato mu ništa neće reći o ovome večeras, ona će mu sutra lično objasniti sve. Roop gleda ovo i pita se o čemu li to oni pričaju. Priđe i pita ih. Palak krene da priča o Išiki kako bi skrenula s teme i kaže da idu da obave svoj posao. On se nasmeje i zanet je mislima o Išiki. Išika je kod kuće i pita se šta Roop sada radi. Ona ga pozove. On je u krevetu, probudi se kad čuje zvono telefona i pita je zar da se zove u ovo vreme noću. Ona mu kaže da je ovo vreme za razbojnike poput njega.
On se namršti i upita: ,,Šta? Mene?”
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site