Roop 49. epizoda - Roop je vraćen u školu zbog svoje iskrenosti!

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 49. epizoda – Roop je vraćen u školu zbog svoje iskrenosti!

By  | 

Ujutru, Išika dolazi kod direktora dok on trči u parku i kaže da je došla po njega. Hitno je. Ovaj je iznerviran i pita šta je to bilo sada. On dolazi u dvorište i vidi postere na kojima piše “BEST PRINCIPAL” (Najbolji direktor). Palak, Hardik i Mahek su zapanjeni i zgledaju se. Oni su stavili postere na kojima direktor grdi Palak, ali Roop je skinuo te postere i stavio ove kako bi sačuvao direktoru i školi imidž. On kaže da je ovo zalepila Palak. Išika tvrdi da ovo nisu isti ti posteri koje je ona sinoć videla na zidu. Direktor joj kaže da uči, a tera Palak i Roopa iz škole. On je ipak čuo kako on lepo priča o njemu i zadivljen je. Poziva ga da dođe natrag u školu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site