Roop 54. ep.Kindjal predlaže Rupu da izvede Išiku!

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 54. ep.Kindjal predlaže Rupu da izvede Išiku!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 54. ep.Kindjal predlaže Rupu da izvede Išiku!( 9. avgust 2018 )
Palak i Hardik govore Rupu da je Išikina ljutnja sigurno nestala, te mu čestitaju.Rup kaže da možda neće to da izrazi, ali sigurno će shvatiti svoju grešku.Hardik kaže da nije znao da je takva Išikina porodica.Rup mu objašnjava da su Išikini roditelji fini ljudi.

Išika teši Vaishavi i kaže joj da ne odustaje.Ona joj nudi svoju pomoć da pobegne.Rup zove Išiku i govori joj da treba da podrži svoju snaju kalo bi ostvarila svoj san.Išika kaže da joj ne trebaju njeni saveti i prekida vezu.Kindjal vidi kako Rup gleda u oblake i pita ga čiju sliku vidi u mesecu.Ona drži Išikin šal.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!