Roop 56. ep.,Rup spašava Išiku praveći se da je pijan!

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 56. ep.,Rup spašava Išiku praveći se da je pijan!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 56. ep.,Rup spašava Išiku praveći se da je pijan!
Rup odlayi ispred Išikinog prozora I traži od nje dad a novac za razbijene čaše.Govori joj da će ići na jutarnji čaj sa Mota Kakom.Išika mu ljuta daje novac I kaže mu da ide.Rup joj stavlja maramu oko vrata.Njena marama se zaglavi u njegovu jaknu.Išika mu kaže da ne bulji u nju jer joj je neprijatno.Rup joj kaže da mu to nije bila namera.Rup odlazi, ali vidi Mota Kaku kako stoji pred njim.

Mota Kaka zove sve I govori kako Rup I Išika razgovaraju u sred noći.Išika objašnjava da nema nikakvu vezu sa njim.Rup pokušava da glumi pijanicu koja tu luta kako bi odbranio Išikinu čast.Praful I Dhawal pokušaju da ga tuku, te on pobegne.,Mota Kaka savetuje Rupeša da što pre uda kćerku.

Išika dolazi u Šamšerovu kuću sa kolegama i kaže Kamli da spasi nju i ostale od Rupa.Kamla je šokirana.Išika kaže Kamli da je Rup došao kod nje u 2 posle ponoći, bio je njenu braću pijan i pobegao.Rup dolazi i kaže joj da ne laže.Išika se pravi da je uplašena i krije se iza Kamle.Rup je ljut.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!