Roop: Mard Ka Naya Swaroop 70. epizoda!

Indijske Serije

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 70. epizoda!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop 70. epizoda!
Išika se raspravlja sa Šamšerom.Ona govori da je Rup prošao zahvaljujući lažnoj akciji.Direktor kaže da je to teška optužba.Šamšer joj kaže da ćuti.Išika ga izaziva da ode na intervju i ako prodje ona će biti srećna zbog njega.

Ranvir gleda Rupa i Šamšera kako sede i ljubomoran je.Kamla je srećna što ih vidi zajedno.Kamla ih zove da jedu.Šamšer kaže da će jesti tek kad čuje da je Rup postao oficir.Rup je uplašen, jer nije odgovorio na pitanje tokom intervjua i rekao je da ne želi postati oficir.Himani govori suprug da je siguran da će ona proći i da će nakon toga njen uspeh proslaviti uz večeru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site