Rubina Dilaik progovorila o svojim planovima za budućnost! Novi projekti?

Vesti

Rubina Dilaik progovorila o svojim planovima za budućnost! Novi projekti?

By  | 

Rubina Dilaik progovorila o svojim planovima za budućnost! Novi projekti?

Prevod: Maja 🙂

Poznata indijska glumica i medijska ličnost Rubina Dilaik, koju smo imali prilike pet godina da pratimo u seriji “Shakti – Astitva Ke Ehsaas Ki” u ulozi Somije Sing, raznežila se na dan snimanja poslednje epizode ove serije. Preko svog Instagram profila podelila je slike i snimke sa snimanja i u opisu prenela poslednje pozdrave ovoj seriji: “Nov početak je za tako prekrasan završetak. ‘Shakti’ i Somija biće uvek najistaknutije uspomene mog života. Zahvaljujem Rašmi Šarmi (producentkinji) na nepokolebivoj veri u mene i kanalu Colors TV za ovu istorijsku priliku. ❤🙏 i ogromna zahvalnost publici koja nas je pratila ovih 5+ godina 😊”.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Podelila je nekoliko slika sa ostalim glumcima i snimateljima ove serije.
Kasnije je dala intervju u kom je navela: “Kad sam napustila šou pre godinu i po dana, bila sam neodlučna. Radnja je pošla drugačijim putem i nismo se slagali oko toga kako da nastavimo dalje. Napustila sam šou teškog srca. Kad sam se vratila, bila sam zadovoljna zato što priča ide dobrim putem. Sad kad je šou stigao do svoje završnice prirodnim tokom, ispunjena sam zahvalnošću jer sam bila deo nečega toliko posebnog. Pruža mi ogromnu sreću činjenica da sam pružila našim gledaocima ovu seriju koja je trajala više od pet godina. Društvene problematike kojih smo se ovde dotakli bile su raznolike. Čitava glumačka postava i ostali sa snimanja, preko 200 ljudi, dali su sve od sebe i ‘Shakti’ se završava u dobrom duhu. Drugačiji je osećaj: pozdravljamo se sa serijom počašćeni. Mnogo će mi nedostajati ‘Shakti’ [priznala je na kraju]”.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site