Rubina Dilaik (Somija) o borbi s depresijom i samoubilačkim mislima!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Vesti

Rubina Dilaik (Somija) o borbi s depresijom i samoubilačkim mislima!

By  | 

Rubina Dilaik (Somija) o borbi s depresijom i samoubilačkim mislima!

Prevod: Maja 🙂

Pobednica čuvenog indijskog rijaliti programa “Bigg Boss 14”, a nama dosta poznatija i kao Somija iz serije “Shakti – Astitva Ke Ehsaas Ki”, Rubina Dilaik je osoba koju ne treba nešto dugačko predstavljati. Svi jako dobro znamo o kome je reč. Znamo kakva je Somija, to nam je jasno, ali važno je napomenuti da je glumica koja je tumači – Rubina u pravom životu njena sušta suprotnost. Somija je više povučena i ćutljiva dok je Rubina jako otvorena, nasmejana, glasna. Razgovori s njom to mogu i da dokažu. Dok je bila u rijalitiju, govorila je o jako lošem psihičkom stanju u kome se jednom nalazila – borila se sa depresijom i imala je samoubilačke pomisli.

Trenutno, izjavila je da pokušava da radi jogu čim je u mogućnosti budući da joga i bilo koja druga telesna aktivnost smiruje čoveka i podiže mu hormon sreće. Međutim, dodala je da joj je nekada jako teško da postigne mirno stanje svog uma i iskazala žalost što se o tim stvarima ne govori češće u društvu. Spremna je da se bori da ostane u ravnoteži i veruje da hoće, stvari su krenule nabolje. Mentalno zdravlje je uvek tabu tema, a ako se neki pojedinac bar malo poljulja, društvo lako tog čoveka proglasi ludim ne ulazeći nimalo dublje u tematiku. No, ona je pronašla pomoć u skupinama samopomoći gde je susrela osobe nalik njoj, forumima i sl.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno