Rup 139 epizoda! Rup pretuče Ranvira!

Indijske Serije

Rup 139 epizoda! Rup pretuče Ranvira!

By  | 

Rup 139 epizoda! Rup pretuče Ranvira!
Haren Patel pita Rupeša da potpiše papire.Rup i Išika dolaze i uzimaju blagoslove Išikinih roditelja.Purvi dolazi i uzima očev blagoslov, te ga gleda sa mržnjom dok se seća kako joj je Ranvir rekao da ju je otac podao.up izlazi da bi razgovaao.Haren Patel pita Išiku zar joj otac nije rekao da ćde mu predati svoj deo imovine.Išika je zapanjena.Rupeš kaže da sada kada su Rup i Išika tu,mora prvo da razgovara sa njima o svojoj odluci.

Rupeš sa Kandjal glda slike i zahvaljuje se bogu što njegov plan uspeva.On razmišlja da mora ostati u invalidskim kolicima dok Išika i Rup ne shvate da su jedno za drugo.

Purvoi se suprostavlja ocu što je prodao Ranviru.Majka se umeša i kaže joj da ućuti, govori joj da nije važno kakav je Ranvir, važno je da se udala.Ranvir joj jde muž.Purvi plače.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site