Rup 140. epizoda! Rup odbija Ranvirov izazov!

Indijske Serije

Rup 140. epizoda! Rup odbija Ranvirov izazov!

By  | 

Rup 140. epizoda! Rup odbija Ranvirov izazov!
Ranvir ucenjuje Rupa da će reći Išikinim roditeljima da je njihov brak samo dogovr i da će ih tako slomiti.Ranvir govoi Rupu da će mu pružiti jednu šansu jer su rasli pod jednim krovom.On mu govori da ako uradi ono što on bude želeo, neć reći nikome ni reč.

Kamla sprema narukvice za svoju snaju.Rup govori Ranviru da može da govori šta hoće Išikinim roditeljima, oni mu neće verovati.Rup se okreće da ide.Ranvir zove Kamlu.Rup se u šoku zaustavi.Kamla je zabrinuta i pita da li je Rup u redu.Ranvir potvrdi i kaže da mu se ispraznila baterija, pozvaće je ujutru.
Rup pita Ranvira šta želi.Ranvir kaže Rupu da ima dogovor sa Išikom, te zašto ne bi imao i sa njim.On mu govori da ako bud pobedio, on-Ranvir će se kloniti Išike celog svog života, neće je proganjati i daće joj da mifrno živi.Rup mu govori da je on pored Išike i da će je štititi.Ranvir ga podseća da j njegov i Išikin brak dogovor i da će kad se Rupdeš oporaviti on otići. A njegov i Purvin brak su pravi, tako da će on ostati u kući u kojoj je i Išika.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site