Rup 141. epizoda! Rup prihvata Ranvirov izazov!

Indijske Serije

Rup 141. epizoda! Rup prihvata Ranvirov izazov!

By  | 

Rup 141. epizoda! Rup prihvata Ranvirov izazov!
Rup ulazi u sobi I pita Išiku zašto pravi mesta u svom garderoberu za njegove stvari.Išika se seća Kandjaninih reči I kaže mu da je njen regal organizovan kao I ona I da ne može svuda da ostavlja odeću.Rup kaže da je to ženski posao.Išika se naljuti I izbaca njegovu odeću.Rup razmišlja da će Išika napraviti mesta za njega u svom srcu.

Kandjal razgovara sa Rupešom da li da kažu Išiki das u išli u Šamšerovu kuću.Rup dolazi kod Kamle.Kindjal kaže da su slike sa medenog meseca baš zanimljive.Rup im daje poklone.Kamla kaže da ima jednog sina I snaju I da je Išiki spremila narukvice kao šagun.Ba govori da njihov brak neće tajati ni dva meseca.Kamla je zamoli da ne govori tako.Šamšer kaže da je ona poput vatre, a on poput vode.Ba ga pita da razmišlja ko će uzeti Kindjal pored takvog brata I sestara.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site