Rup - 148. epizoda -Rup motiviše Vaisnavi da se bori za svoje poštovanje!

Indijske Serije

Rup – 148. epizoda -Rup motiviše Vaisnavi da se bori za svoje poštovanje!

By  | 

Rup – 148. epizoda -Rup motiviše Vaisnavi da se bori za svoje poštovanje!
Rup viče na Pafula.Haren Patel mu kaže da se ne meša u njihove porodične probleme.Ranvir mu preti da ga može uhapsiti.Rup odlazi.Ranvir kaže da se uplašio čim mu je on spomenio hapšenje.Neko zvoni na vrata.Išika kaže Vaisnavi da će joj obraditi opekotinu.Neko zvoni.Išika otvara, te je policija obaveštava da su došli da uhapse Rafula Petala što je maltretirao ženu.Ranvir ih zaustavlja i kaže da ga ne mogu uhapsiti bez dokaza.

Haren Patel traži od Vaisnavi da kaže policiji da se opekla dok je spremala hranu.Njegova žena joj takodje tiho preti.Rup joj kaže da on želi da je zaštiti od prvog dana i da joj da prava, ali mora da bude hrabra i kaže policiji istinu.Svekrva pokuša da odvede Vaisnavi.Išika kaže Rupu da uradi nešto.up joj kaže da je on već uradio, sada Vaisnavi mora da preuzme sledeci korak.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site