Rup - 164. epizoda - Išika je ponosna na Rupa!

Indijske Serije

Rup – 164. epizoda – Išika je ponosna na Rupa!

By  | 

Rup – 164. epizoda – Išika je ponosna na Rupa!

Prevod: Maya.

Rup ispriča u sobi Šamšerovu želju i reči i traži njen savet, zbunjen je. Išika mu kaže da je to jako jednostavno i kaže mu da prosto izabere između dva cveta i neka uzme onaj koji će mu dati više sreće. On je pita šta onda za očev san. Išika mu kaže da će onda njegov otac da bude srećan, ali on sam ne. Ubeđuje ga da živi svoj život i da sluša sebe samog. Rup pita kako može da razljuti oca, toliko puta ga nije poslušao već. Išika mu kaže da je izbor sada samo u njegovim rukama, neka sebi da malo vremena ako ne može doneti odluku odmah. Rup joj se zahvali. Išika uzme da obuče Kinđalinu spavaćicu. Rup pita šta je bilo sa njenom odećom. Išika slaže da joj je pacov izgrizao odeću. Rup se nasmeje i pita je zar je pacovu ukusna njena odeća. Išika potvrdi i kaže da će joj muž doneti odeću i oni se šale i smeju.

Rup dođe da priča sa ocem. Šamšer ga pozove da dođe sa njim tamo gde treniraju policajci. Rup mu kaže da dođe na njegovo novo radno mesto i poziva ga na žurku. Šamšer se namršti i pita ga zašto troši vreme. On kaže da ugled i poštovanje dolaze s policijskom uniformom, a ne s kuvarskom uniformom. On mu kaže da odluči i doda da mu je ostao samo jedan dan za to. Kinđal kaže Išiki da shvata zašto joj je uzela odeću i reklamira novu seriju “Ghatbandhan” (o jednoj policajki i jednom razbojniku koji se zaljube) i doda da neće da propusti nijednu jedinu epizodu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site