Rup - 165. epizoda - Ranvir muči Purvi, Išika i Rup pobeđuju na zabavi!

Indijske Serije

Rup – 165. epizoda – Ranvir muči Purvi, Išika i Rup pobeđuju na zabavi!

By  | 

Rup – 165. epizoda – Ranvir muči Purvi, Išika i Rup pobeđuju na zabavi!

Prevod: Maya.

Glavni kuvar hvali puno Rupa i njegov rad na zabavi. Doneta je neka izjava za parove u kojoj kažu da svako uzme papirić i izabere sebi partnera u plesu. Đigna kaže Išiki da ne zna da pleše. Išika je ipak ubeđuje i poziva da pođe za njom. Ovamo, Ranvir ustane i pleše sa plesačicama. Svi se osećaju sramotno. Harel Patel pita u šta im je on pretvorio kuću. Ranvir ih sve naziva svojim slugama i kaže Purvi da im spremi brzo i donese tople samose (samosas – hrana). Purvi ga preklinje da više ne vređa njenu porodicu. Ranvir joj kaže da će biti u još gorem stanju od ovoga. Plesačica joj kaže da pije i pleše, pa će možda onda da je muž pogleda. Purvi odbija i gurne čašu. Čaša se prevrne na Ranvirovo društvo (zvanice). Ranvir besno pogleda Purvi i zapreti joj.

Đigna ponavlja da ne može ovu plesnu igru da odigra. Rup, Išika, Đigna i neki čovek dođu da igraju. Voditelj kaže da u ovoj priči ima preokret. Ruke su im vezane. Ovaj čovek ubeđuje Đignu da se smiri i oseti udobno. Rup kaže Išiki da zna da im je koordinacija na prvom mestu i predloži joj da krenu. Šamšerova sestra završi hranu i pita se gde li je sada Đigna.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site