Rup 191. epizoda!Rup pretuče Dineša!

Indijske Serije

Rup 191. epizoda!Rup pretuče Dineša!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 18. 2. 2019. – Rup pretuče Dineša!

Prevod: Maya.

Rup kaže da će Kamla da zagrli svoju ćerku kad to hoće. Šamšer kaže da im ona više nije ćerka, već sramota i doda da se neće viđati više s njom. Rup kaže majci da donese svoju odluku bez straha. Kamla zaplače i ode na Šamšerovu stranu. Šamšer pita sina da li je video njenu odluku. On je uhvati za ruku i odvede sa sobom.

Samru priđe Manišu i kaže da je Đignin život u opasnosti, Šamšer je odveo Đignu kod starešine sela, on zna da Đigna nije nimalo srećna s Dinešom i opet je tera da ide tamo. On ga moli da je spasi od tih zveri. Maniš se zabrine i zove Đignu. Samru se nasmeje zlobno i ode odatle.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site