Rup 191. epizoda!Rup pretuče Dineša!

Indijske Serije

Rup 191. epizoda!Rup pretuče Dineša!

By  | 

Đigna se probudi usred noći i napusti restoran. Ona ode da se vidi s njim. Maniš je pita zašto odbija njegovu ljubav. Predloži joj da odu odavde. Đigna negira, Rup joj je rekao da se ne viđa s njim i on treba da sačeka. Maniš joj kaže da nemaju vremena i da njen otac već zna sve. Đigna negira, neće više da se kriju, Rup joj je obećao da je ne pusti da ode kod Dineša više. Maniš joj ponovo kaže da nemaju puno vremena, zar mu ne veruje. Šamšer dođe i kaže da je znao da će on učiniti ovo. On proba da odvuče Đignu sa sobom.
Ispostavlja se da je ovo bio Đignin san.
Maniš kaže da će njen otac da im pravi pakao od života i dalje, bolje da pobegnu na mesto gde ih niko neće naći. Đigna ćuti, gleda ga i razmišlja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site