Rup 191. epizoda!Rup pretuče Dineša!

Indijske Serije

Rup 191. epizoda!Rup pretuče Dineša!

By  | 

Išika probudi Rupa i kaže mu da je Đigna nestala. Rup se zabrine i veli da će da proveri u kući. On uđe u kuću. Šamšer iziđe iz svoje sobe i pita ga šta radi ovde. Rup odgovara da je došao da popije vode. Šamšer ode. Njegova sestra i Samru gledaju sve ovo. Samru kaže da nisu dugo sigurni.

Rup se vidi s Išikom i pita šta ako ju je Dineš poveo sa sobom. Neće da ga poštedi onda. Išika mu pokaže sliku Maniša i veli da moraju da ih nađu pre no što porodica ovo sazna. Oni dođu u kuću kod Maniša, ali je zaključano. Rup predloži da odu na autobusku stanicu. Oni pođu tamo.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site