Rup 209. epizoda! Rup izgrdi Išiku zbog Šamšera!

Indijske Serije

Rup 209. epizoda! Rup izgrdi Išiku zbog Šamšera!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop – 15. 3. 2019. – Rup izgrdi Išiku zbog Šamšera!

Prevod: Maya.

Šamšer okupi porodicu i, sav srećan, izjavi da će Rup postati policajac. Išika je u čudu i kaže da to nije moguće. Rup čuje ovo i kaže joj da jeste moguće. Šamšer veli da je jako srećan, zatim krene da pleše s Kamlom i traži od nje hranu. Sin ga je konačno učinio ponosnim ocem. On kaže Kinđal da će joj brat postati veliki oficir, kao otac. Išika se namršti i ode odatle. Kamla pogleda sina začuđeno i pita ga da li ovo radi svojevoljno. Rup se nasmeje i potvrdi. Iznenađena je.

Išika je primila pismo u kome je poziv za takmičenje restorana u kulinarstvu. Ona sedi u sobi i mirno posmatra to pismo. Rup dođe tu i kaže da zna da je zapanjena. Išika veli da mu je kulinarstvo bilo san, šta mu je odjednom. Rup kaže da je ovo sreća njegovog oca – ona može da umre za svog oca, a njega sprečava da ispuni očevu sreću. Išika pita šta o njenim snovima. Rup kaže da je u pitanju sreća njegovog oca, bio je uz nju tu kada joj je bio potreban – majci i sestrama je isto uvek pomagao, došlo je vreme da bude tu uz svog oca. To je očeva sreća i izbaciće iz života svakoga ko pokuša da ga spreči, čak i nju. Išika je zabezeknuta i zbunjena. On ode.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site