Rup 249. epizoda! Rup hoće da spreči veridbu Išike i Abeja!

Indijske Serije

Rup 249. epizoda! Rup hoće da spreči veridbu Išike i Abeja!

By  | 

Roop: Mard Ka Naya Swaroop, Rup hoće da spreči veridbu Išike i Abeja!

Prevod: Maja. Hvala! (moa)

Šamšer kaže da će sve da pripreme za Išikinu i Abejevu veridbu sutra. Rup veli da ima dobre želje za njih. Išika mu kaže da se nada da će da ima dobar život. Upaljač ispadne iz Abejevog džepa. Išika ga sakrije pre no što Šamšer uspe da ga vidi.

Išika kaže Abeju da joj se svideo pogotovo pošto ju je pitao da li hoće ovu vezu s njim ili ne, nije pre imala mogućnost da bira. Rup dođe tu i kaže Išiki da ne voli pušače. Išika kaže Abeju da on puši, ali šta će da bude sa njihovim brakom? Abej veli da će da ostavi sve za nju. Išika kaže Rupu da nikad nije tako pričao s njom, dobro je što joj se sklonio iz života, ona hoće ostatak svog života da provede s Abejem. Ona ode. Rup kaže da mora da sazna šta on (Abej) smera.


Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site