Ruža 19. i 20. epizoda!

Ruža-Çemberimde Gül Oya

Ruža 19. i 20. epizoda!

By  | 

Ruža 19. i 20. epizoda!
19 epizoda
Mehmet pristaje na to da Yurdanur počne raditi kao učiteljica. I Mehmet se konačno oporavlja te se vraća na posao u očevu radnju. Zarife i Umit koriste svaku priliku da se vide. Canan upoznaje nekoga ko joj konačno, potajno, izmamljuje osmeh na lice.

20 epizoda
U konaku je u toku slavlje, Ercan je prošao kroz proces obrezivanja. Međutim, taj srećni događaj je zasenilo saznanje ukućana da je neko uništio Yurdanurinu radnju. Yurdanur je loše volje i nema inspiracije za pisanje svog romana. Govori Ferihi da je vreme da odraste i pronađe nekoga s kim će osnovati porodicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site