Ruža 37. i 38. epizoda! Yurdanur je oteta!

Ruža-Çemberimde Gül Oya

Ruža 37. i 38. epizoda! Yurdanur je oteta!

By  | 

Ruža 37. i 38. epizoda! Yurdanur je oteta!
37 epizoda
Mehmet i Yurdanur su mnogo uzbuđeni zbog bebe i već se počinju pripremati za njen dolazak na svet. Umit dolazi s majkom u konak kako bi zaprosio Zarife. Canan donosi Nejatovoj majci pozivnicu za njihovo venčanje, te joj govori da se pismenim putem odrekla nasledstva na koje će imati pravo kao Nejatova supruga.

38 epizoda
Yurdanur je oteta od strane Mehmetovih političkih neprijatelja. Mehmet govori ukućanima da nikome ne govore o tome, jer je to isključivo njegova krivica i on će i rešiti to. Sema po prvi put viče na Mehmeta i govori mu da želi ponovo videti svoju kćer živu i zdravu ili će, u suprotnom, njega smatrati odgovornim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site