Ružičasti dijamant/ Rosa diamante-RD - 86. epizoda!

Meksicke serije

Ružičasti dijamant – 86. epizoda!

By  | 

capture-20161006-140402Ružičasti dijamant/ Rosa diamante-RD – 86. epizoda!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Rosaura ide ponovo da traži oproštaj od Rose i doživi infarkt, reaguje tek kad je Rosa moli da ne umire i nazove je mamom. Barbara priredi skandal Rosi i Hose Ignasiu. On tvrdi da je on zamolio da ode da ga vidi. Barbara mu govori da se oseća jako loše. Rosa odlazi. Herardo pokuša da povrati papir koji mu je otpao, u kom optužuje Barbaru da je ubila Ronkansio-a. Detektov Moroćo informiše Andreu da Gabrijel nije bio sam u autu kada je umro. Ona pomisli na Horhe-a odmah. Antonio odlazi da potraži Rakel, koja se ponaša hladno i na distanci od ljubomore koju oseća prema Rosauri. Junior i Lusia su sa detektivom Ugaldeom. Ona kaže da je čula Vladimira i Valeriju kako pričaju o tome da će okriviti Hose Ignasia za Serhiovo ubistvo. Barbara preklinje Hose Ignasia da joj obeća da se više neće videti sa Rosom, ali on se samo oprosti od nje. Detektiv Ugalde informiše Lusiju da njeno svedočenje ne može biti potpuno važeće. Lusija mu traži da ispita Valeriju i tvrdi da ona može prepoznati ubicu. Antonio ponavlja Rakek da je voli i poljubi je. Na Herardovu nesreću i bol. Andrea kaže Junioru da misli da je Horhe živ i da je izazvao Gabrijelovu smrt. Uplašena je, misli da može da ga sretne u svakom trenutku. Lusija prepozna Serhiovog ubicu, ali Ugalde-u i Moroćo-u je potrebno više dokaza. Zatraže DNK od Vladimirovog sledbenika, i naredbu za Valerijino ispitivanje. Martin informiše Rodolfoa da je u bolnici, ali ga ovaj grdi što je rizikovao svoj život za Lusiju. Margaret naredi da se sastanu svi zaposlenici Venusa, informiše ih da je ona nova predsednica Venusa. Rodolfo joj preti. Kristina informiše Andreu da je Margaret nova predsednica Venusa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site