Saathiya (2002) - indijski romantični film sa prevodom

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijski filmovi

Saathiya (2002)

By  | 

Saathiya
Prevod: Čitateljka Nanči!Hvala!:)
Glavni glumci: Vivek Oberoi, Rani Mukerji, Shah Rukh Khan
Trajanje:138 min.
Ocena:6.9
Aditya (Vivek Oberoi) i njegovi prijatelji traže Adityinu suprugu Suhani (Rani Mukherji). Nestala je i nije je bilo satima, nekoliko dana nakon svađe s Adityom o njihovom neuspjelom braku. Ali Aditya sada shvaća da je voli više od svega, pa je uništen jer je ne može naći.

Film ide u flashback, gdje se vidi da se Aditya i Suhani susreću na vjenčanju. Aditya se odmah zaljubi u nju i progoni ju. Suhani u početku vjeruje da je jednostavno koketirao s njom, ali kasnije, oboje shvaćaju da se međusobno vole. Međutim, Adityin bogati stil života i Suhanijev životni stil srednje klase stvaraju nesuglasice između njihovih roditelja. Aditya i Suhani pobjegli su i vjenčali se u maloj svečanosti. U početku žive u svojim domovima i čuvaju svoj brak tajnim. Međutim, kada dođe prijedlog za brak za Suhaninu stariju sestru, istina izlazi na videlo. Aditya i Suhani potom se presele u urušenu kuću i započinju svoj bračni život zajedno.
Ubryo, bračni problemi prijete da ih razdvoje. Suhani misli da Aditya ima aferu. Suhani yatim doživi esreću. Dok prelazi ulicu, automobil ju udara, gotovo je ozbiljno ozlijedivši. Aditya nema pojma o tome i čeka da se vrati kući. U međuvremenu, Suhani je u bolnici, na rubu smrti.
Film se vraća u sadašnjost, gdje je Aditya shvatio da mu Suhani nedostaje i mahnito ju traži. Otkriveno je da je Savitri (Tabu) ona koja je udarila Suhani sa svojim automobilom. Prestrašena da ne bude uhapšena,

Savitri zove svog supruga, koji je službenik MRS-a. Njezin muž, Yeshwant Rao (Shah Rukh Khan), stiže u bolnicu i kaže liječniku da je Suhani njegova supruga i želi da djeluje.
Aditya otkriva incident i dolazi do bolnice. Suhani pada u komu. Yashwant objašnjava Adityi, i preuzme krivnju i kaže mu da je on prouzročio nesreću. Aditya prijeti Yeshwantu i odlazi. Savitri sreće Adityu i kaže mu da je ona prouzročila nesreću i osjeća se krivom. Oba dvoje zajedno plaču, sve dok Yeshwant ne dođe i pokupi je. Uskoro, Suhani se vraća svijest. Aditya ulazi i izražava bol i patnju koju je doživjeo za vrijeme dok su bili razdvojeni. Suhani također izražava vlastitu ljubav i osjećaje za njega. Film se završava kako se Aditya i Suhani konačno zagrle na bolničkom krevetu.
Picture source: glamsham

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno